ZLOŽENIE: 50% Arabica – 50% Robusta
PÔVOD: Brazília, India, Kolumbia, Guatemala, Kostarika, Kongo, Jáva
CHARAKTERISTIKA: o Praženie: stredné o Aróma: intenzívne s korenenými tónmi tabaku a kakaa o Crema: tmavo oriešková, s hrúbkou 2–4 mm o Telo: plné, sladké, obklopujúce o Chuť: intenzívna o Kyslosť: príjemná a vyvážená # o Aróma: 4 o Intenzita: 5 o Praženie: 3. Príjemné, vyvážené telo s jemnou kyslosťou a tónmi sušienky, orechov a čokolády.
POPIS SENZORICKÉHO PROFILU:
Obklopujúca arómu kakaa a tabaku, starostlivo vybrané kávové zrná dávajú tejto zmesi vynikajúce telo a uspokojivú a sladkú kyslosť. S intenzívnou dochuťou kakaa a karamelu.